top of page
Jurgita Renhold header-min.jpg

Flyttevask Arna

Vi har utført hundretalls av utvasker i Arna området og vi garanterer deg en godt utført jobb via våren Flyttevask garanti. Våren standard flyttevask omfatter alt du trenger at tenke på slik. Vi opererer uten liten skrift og det betyr at du kan være sikker på at det ikke dykker opp noen uforventede ekstra gebyrer. 

Utvasken inkluderer:

Innvendig og utvendig vindusvask (inntil 3 meters høy)
 

Rengjøring av tak og vegger
 

Rengjøring av alle skap og skuffer, innvendig og utvendig
 

Rengjøring av alle gulv
 

Grundig rengjøring av alle fliser på bad og kjøkken

Rengjøring av alle lister, karmer og dører

Rengjøring av alt på bad, inkl dusjkabinett
 

Rengjøring av alle luftventiler, lysbrytere og stikkontakter

Rengjøring av avtrekksvifte og hvitevarer (kjøleskap, komfyr, platetopp, oppvaskmaskin).

Jurgita Renhold AS tilbyr 100% fornøydsgaranti. Denne garantien sikrer deg at utvasken blir utført perfekt. Når vi er ferdige med flyttevasken så får du en skriftlig garanti som gjelder i 3 dager etter flyttevasken er utført. Hvis du/huseier/ny leietaker mener at noe kunne ha blitt gjort bedre så kommer vi tilbake uten at stille noen spørsmål og retter opp i det. Vår standard, din garanti.

Bestill utvask i Arna uten at knuse sparegrisen.

Jurgita Renhold AS tar lave priser på stort alvor. Vi jobber beinhardt for at kunne opprettholde våre lave og konkurransedyktige priser slik at du kan bestille en flyttevask uten å knuse sparegrisen.

 

Våren enkle pris omfatter alt du trenger, inklusive kjøkkenapparater, hvitevarer, bad.
For at vi ska ha mulighet til at gi deg en pris så ønsker vi at vete hvilken størrelse og lokasjon på boligen din. Ta kontakt nå per e-post/Telefon for en gratis befaring.

Kvalitet:

Jurgita Renhold AS tilbyr et ekstra nivå av detaljer. Vi håndvasker og skrubber alle problemområden. Vi pleier at gi kjøkken og baderom ekstra oppmerksomhet. Husk på at dette er ikke en vanlig vask, dette er en dyprengjøring av hele din bolig.

 

Vi er både glade og klare for at diskutere dine renholdsbehov over telefonen. Ring oss nå slik at vi kan diskutere et tilbud og tidsplan.

Denne tjenesten er ikke kun for leietakere, den er også laget for deg som kjøper eller selger en eiendom. Det er den ideelle pakken hvis du er flytting til et nytt hjem, og du trenger det for å være helt rent.

 

Du kan være trygg på at denne tjenesten kommer at dekke alle dine behov og du betaler kun når du er fornøyd.

Kontakte oss for en gratis befaring

bottom of page