top of page

Kontorvask Bergen

Vi tilbyr kontorvask i Bergen

 


Vi er et etablert renholdsfirma i Bergen som tilbyr rengjøring av kontor etter de høyeste standarder, til en hyggelig pris. Vi tilbyr skreddersydde løsninger innen renhold av kontor og andre bedriftslokaler, og kan gjøre arbeidet enten før, etter eller under bedriftens arbeidstid. Vi har gode rutiner på å utføre tjenestene våre mens du jobber, og med god struktur i arbeidet kan dette gjøres uten at det forstyrrer driften på arbeidsplassen. Du kan velge rengjøringsfrekvens etter dine behov, og vi kan også tilby tilpassede oppgavestrukturer slik at du sparer penger, og at vi arbeider mest mulig effektivt. Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring innen kort tid, for å gi deg et av markedets beste tilbud på kontorvask i Bergen.


 

Hvorfor bruke renholdsfirma?


Renholdet på arbeidsplassen er viktig, av flere grunner. Førsteinntrykket har mye å si for enhver bedrift, da besøkende umiddelbart vil få en følelse av bedriften, som påvirkes av hvor rent og ordnet det ser ut. Å gi kunder, samarbeidspartnere og potensielle nye ansatte et topp førsteinntrykk vil kun være positivt for den generelle oppfatningen som bedriften gir. Renholdsstandarden sier noe om kvaliteten som du vil skal forbindes med firmaet.

 

Å benytte profesjonelle renholdere til jobben sikrer at at du til enhver tid har en ren og hygienisk arbeidsplass, uten at du trenger å bruke tid eller energi på det. Rene kontorer øker trivselen og gir en generelt positivt stemning for alle som tilbringer tid der. Godt renhold gir hygieniske omgivelser og bedre luftkvalitet, og er dermed helseforebyggende. Dette bidrar både til et godt arbeidsmiljø og en lønnsom bedrift.
 Som profesjonelle renholdere vet vi hvordan kontorer og lokale best kan holdes støvfrie, og hvordan en høy standard av renhet kan best opprettholdes over tid. Til og med hvilke produkter som benyttes til rengjøring har betydning for helhetsbildet, og dette er en viktig del av vårt fag. Vi benytter kun miljøvennlige og helsefremmende produkter, i tillegg at våre rutiner baseres på gode prinsipper for helse og miljø.

 

Hvorfor velge oss fremfor andre

 


I dagens konkurransepregede marked er det viktig å være best – både på kvalitet og på pris. Vi gir deg som kunde det beste på begge disse områdene. Vårt renholdsteam består av erfarne og pålitelige individer som jobber effektivt og riktig, og som gjør det de kan for at du som kunde skal være fornøyd med resultatet. Siden renhold av kontor ofte gjøres før eller etter arbeidstiden er det viktig å engasjere et firma som du kan stole på. Vi loggfører alt vi gjør, slik at vi til enhver tid har oversikt over utførte tjenester, samtidig som vi har god kvalitetskontroll. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, og er tilpasningsdyktige overfor endrende behov. Vi oppfordrer kunder til å gi tilbakemeldinger slik at vi alltid har klar og god kommunikasjon om arbeidet. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så kommer vi med glede innen kort tid, for å gi deg et rimelig og uforpliktende prisoverslag. Vi kan kontaktes over telefon, eller her via vår nettside.

Kontakte oss for en gratis befaring

38273637_10213281574575434_7033792220385
bottom of page