top of page

Trappevask Bergen

Vi er en fleksibel og godt etablert bedrift som tilbyr en rekke profesjonelle tjenester innen vask og renhold, blant annet trappevask.

 

Borettslag er en av våre spesialiteter, og vi utfører også tjenestene våre hos privatpersoner og bedrifter, med en garanti på kvalitet og punktlighet i alt vi gjør.

 

Vårt rengjøringsstab består av godt kvalifiserte mennesker som er både kvalitets- og løsningsorienterte, og de gjør jobben effektivt og riktig.

 

Vi utfører trappevask i Bergen og omegn, og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Vårt team med positive mennesker arbeider effektiv og systematisk, og vi sikrer kvalitet gjennom gode rutiner, god kommunikasjon og ikke minst tilpasningsdyktighet.Trappevask Borettslag
Trappevasken er ofte et potensielt område for konflikter og uenigheter i sameier og borettslag, og å engasjere profesjonelle til dette kan spare nabolaget for mye bry. I tillegg kan man kan være sikker på at jobben vil bli gjort like godt hver gang.

 

Beboere i et borettslag er ikke alltid like tilgjengelige, eller i noen tilfeller er medlemmer gjerne pensjonerte og må be familie og venner om å gjøre slike jobber for seg. Ved å benytte oss, kan du gjøre alt dette mye enklere. Å komme hjem til rene ganger og trapper, og å vite at dette er tatt hånd om av profesjonelle gir trivsel og ro, slik at du heller kan bruke tiden på andre, viktigere ting.

 

Med oss kan du gi alle dine besøkende et godt inntrykk av ditt bosted når de ser at renholdet blir gjort ordentlig.

 

Trappevask for Bedrifter


Trappen og inngangspartiet er noe av det første vi ser når vi besøker et sted, og hvis dette ser skinnende rent ut vil både kunder og samarbeidspartnere ha et godt førsteinntrykk av bedriften. I tillegg er det et viktig element i trivselen på en arbeidsplass, at det både ser rent ut og er hygienisk.

 

Trappevask Pris Bergen


Prisen på trappevasken er selvsagt avhengig av hyppighet og hvor stort arealet er Vi tilbyr deg akkurat den vaskepakken du ønsker, og tilpasser oss dine rengjøringsbehov. Ingen jobb er for stor eller for liten, og vi garanterer gjentagende kvalitet. Ta gjerne kontakt med oss enten via nettsiden vår eller over telefon, og vi kommer gledelig på en liten befaring innen kort tid for å gi deg et konkurransedyktig og uforpliktende prisoverslag på våre tjenester innen trappevask. Pris og kvalitet  er det ingen som slår oss på.

 

Hvorfor velge oss til din trappevask?


Det er stor konkurranse om kundene i denne bransjen, og derfor er det viktig for oss å være blant de beste, både på pris og på kvalitet. Vår organisasjon er bygget på grundighet og effektivitet, og vi er gode på det vi gjør. Vi gjennomfører kundeundersøkelser for å sikre at vi alltid leverer kvalitet, i tillegg til å opprettholde god kommunikasjon og å kunne ha god forståelse av behovene som våre kunder har.

 

Alt arbeidet som vi gjør blir loggført elektronisk, slik at vi til enhver tid har oversikt over våre tjenester. Vi bruker riktige rengjøringsprodukter, og er opptatt av miljø og sikkerhet. Det er viktig for oss at våre medarbeidere trives med arbeidet sitt, og at de er stolte av å levere kvalitet og profesjonalitet.

Kontakte oss for en gratis befaring

38264035_10213281558695037_2461251968413
bottom of page